De Lange Horst past leeftijdsgrenzen aan

RickT schreef op :
Quote: Sn00f[...]
Door te zeggen: ok we doen het toch maar niet??? :P
Nee want dan heb je nog steeds dezelfde discussie.
Jupske schreef op :
Quote: jannisNogmaals: het basisidee is om mensen vroeger proberen uit te laten gaan. Dit kun je proberen door de zaal vroeger vol te laten lopen en dit idee leek ons het beste omdat je hiermee meerdere zaken aanpakt.
Ja volkomen mee eens, behalve dat je om 6 uur moet beginnen met indrinken om niet binnen 3 maanden blut te zijn en om je alcohol percentage op peil te houden. Dit betekend dat 's avonds sporten/weetikveelwat geen optie meer is. Het is nou eenmaal zo gekomen dat iedereen laat uitgaat, om dit terug te draaien zul je hele harde maatregelen moeten treffen, waardoor het vervolgens niet meer aantrekkelijk is om uit te gaan. Beste oplossing voor het jeugd probleem lijkt me nog altijd een nieuw cafe of uitgaansgelegenheid voor 14/15 jarige en dan bij de lange/blok/ergensanders NIEMAND onder de 16 binnen laten. Jongere lui gaan automatisch minder laat uit waardoor de 16 jarige (die 14/15 jarige die over een tijdje 16 worden) misschien ook minder laat uitgaan. AMEN
haters gonna hate
Esther schreef op :
ik snap niet waarom iedereen hier zo moeilijk moet doen. laten we het eerst eens aankijken hoe het loopt....altijd maar dat gezeik...als je het ergens niet leuk vindt door de leeftijdsgrens/rookbeleid/whatever...dan kom je toch niet...maar moet je dat altijd over straat schreeuwen??
Jupske schreef op :
Quote: SanLaat me niet lachen, er staat werkelijk nooit!iemand bij de entree van t cafe.... en zelfs 14 jarigen snappen dat je vanuit daar ook in de zaal kunt komen!
Er zijn genoeg hulpmiddelen die je kunnen helpen bij de leeftijdscontrole, maar dat moet je wel Echt willen!
Laten we nu niet stellen dat de lange zich aan regels houdt... verre daarvan (rookbeleid?)
Ja idd sinds een week of 4 (na nieuwjaar) rookt gewoon iedereen weer binnen, als je eerst in het steegje kwam stond het van voor tot achter vol met rokers, afgelopen weken amper een gezien.
haters gonna hate
RickT schreef op :
Quote: Jupske[...]Ja idd sinds een week of 4 (na nieuwjaar) rookt gewoon iedereen weer binnen, als je eerst in het steegje kwam stond het van voor tot achter vol met rokers, afgelopen weken amper een gezien.
Dat is een landelijke trend, de controles zijn belabberd dus tsja geef een kroeg dan eens ongelijk als de bezoekers dat willen. Natuurlijk is het verboden, maar het wordt amper gecontroleerd. Maar het gaat wsl wel weer veranderen, want het is weer 'hot' in de poltiek.

Er wordt nu in iets meer dan de helft van de Nederlandse kroegen en discotheken weer gerookt.

Wounage schreef op :
Goede maatregel van die stempels.

En over het roken: ik rook zelf ook vaak zat binnen een peuk in de Lange. Ik snap dat mensen zich er misschien aan ergeren, maarja een beetje mierenneuken is het ook wel. Erg streng wordt er iig niet gecontroleerd.
collisiontammi schreef op :
Mensen moeten daar niet zo moeilijk over doen, als mensen binnen roken, dan blijven mensen over het algemeen meer op de plek en is de sfeer beter.
Tonight at your house, it is not plouse
Jupske schreef op :
Quote: collisiontammiMensen moeten daar niet zo moeilijk over doen, als mensen binnen roken, dan blijven mensen over het algemeen meer op de plek en is de sfeer beter.
Ja en vergeet de gratis longkanker niet, het staat gewoon vast in de wet dat je niet mag roken in openbare ruimtes dus je bent een aso als je dat tog doet. (tis offtopic maar ik vind ut gewoon goor)
haters gonna hate
Lennart schreef op :
meeroken schijnt best wel mee te vallen.. heel veel oude onderzoeken daar over zijn bullshit maarja OT
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
collisiontammi schreef op :
Quote: Jupske[...]Ja en vergeet de gratis longkanker niet, het staat gewoon vast in de wet dat je niet mag roken in openbare ruimtes dus je bent een aso als je dat tog doet. (tis offtopic maar ik vind ut gewoon goor)
hahaha
Tonight at your house, it is not plouse