De Lange Horst past leeftijdsgrenzen aan

RickT schreef op :
Quote: SanLaat me niet lachen, er staat werkelijk nooit!iemand bij de entree van t cafe.... en zelfs 14 jarigen snappen dat je vanuit daar ook in de zaal kunt komen!
Er zijn genoeg hulpmiddelen die je kunnen helpen bij de leeftijdscontrole, maar dat moet je wel Echt willen!
Laten we nu niet stellen dat de lange zich aan regels houdt... verre daarvan (rookbeleid?)
Hij zegt toch ook dat je makkelijk binnen kunt komen als 15-jarige.

Verder is het rookbeleid zooo 2009 ;) Hier mag je in 95% van de kroegen alweer roken. Asbakken staan gewoon op tafel.

Jannis kan deze discussie trouwens heel eenvoudig dood maken, maar ik zeg niet hoe... dat mag hij zelf uitdokteren. :P
collisiontammi schreef op :
Quote: DorkKomt inderdaad nogal krom over. Lijkt aan de ene kant nogal een pure actie om meer omzet te maken. Hoe eerder de 16-jarige binnen zijn, hoe minder ze kunnen drinken op de desbetreffende 'indrinkplaatsen', maar dit betekend ook dat er dus waarschijnlijk meer besteed word in de Lange.
Neu, men zal gewoon wat eerder beginnen. Net zoals back in the days. Niks mis mee. het is juist super irritant dat altijd alles zo laat van start gaat.
Tonight at your house, it is not plouse
Larss schreef op :
Quote: SanLaten we nu niet stellen dat de lange zich aan regels houdt... verre daarvan (rookbeleid?)
Dat klopt helemaal. En dat terwijl ze een rokershok hebben. Als ze hier maar eerst iets aan doen.
Lennart schreef op :
Quote: jannisIk denk dat de meeste alcohol thuis genuttigd wordt, met indrinken. Of de keet zo u wilt.
dus dan kunnen de ouders er fijn zelf wat aan doen
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
jannis schreef op :
[quote=RickT][...]
Haha, ik ben benieuwd dan. Maar wil ik wel dat de discussie dood gaat..?
jannis schreef op :
Quote: San[...]
Nee dat is niet altijd. Er zijn wettelijke regels waaraan iedereen zich moet houden, die zijn gemaakt met een reden. Wanneer je die half half toepast en verder aanpast om er zelf zo goed mogelijk uit te komen dan is dat heel iets anders!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle wettelijke ins and outs ken van leeftijdsgrenzen, maar ik denk niet dat dit tegen de wet gaat.

En over het rookbeleid: op een ander topic ga ik er graag op in. Nu ben ik al veel te druk met deze :)...
jannis schreef op :
Quote: jjmgIk weet niet wat ik ervan moet vinden, ik begrijp natuurlijk goed dat t gewoonweg k*t is voor de oudere generatie (dan zou ik niet zeggen 18-, 19 jarige bij oudere generatie denk ik eerder aan 24-, 25 jarigen maar goed). Ik vind het zelf ook kut als ik mijn eigen broertjes (13 en 15) tegenkom bij de lange binnen.. mja loop door dan heb ik er geen last van.. ik vind het wel fijn om eerder uit te kunnen gaan, of ik nou uitga van half 11 tot 3/4/5/?? of van 12uur tot die tijd. na mijn mening worden alle 16jarige nu over een kant geschoren. hoezo niks te besteden? wij hebben misschien gemiddeld genomen minder uurloon. Maar wat besteed een gemiddelde bezoeker van de "oudere generatie” dan op z'n vrijdagavond? want ik heb persoonlijk het idee dat ik toch best wat besteed in het weekend. Ik vind het tof dat er een poging wordt gedaan om uitgaan een beetje te vervroegen.
Neem van mij aan dat er een groot verschil is tussen de gemiddelde uitgaven van een 16-jarige en die van een 23-jarige. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd...
nelly schreef op :
tis mooi dat de lange hier iets aan probeert te doen!! en als blijkt dat het uiteindelijk ook nog werkt das helemaal prachtig! en als dan blijkt dat je ok nogeens een hogere omzet hebt? nou dan zie ik dat als een mooie beloning voor dit initiatief!! ik geloof absoluut niet dat dit een stunt is om meer omzet te draaien. keep up the good thinking Jannis!!
Sn00f schreef op :
Quote: RickT...Jannis kan deze discussie trouwens heel eenvoudig dood maken, maar ik zeg niet hoe... dat mag hij zelf uitdokteren. :P
Door te zeggen: ok we doen het toch maar niet??? :P
Sn00f schreef op :
Quote: nellytis mooi dat de lange hier iets aan probeert te doen!! en als blijkt dat het uiteindelijk ook nog werkt das helemaal prachtig! en als dan blijkt dat je ok nogeens een hogere omzet hebt? nou dan zie ik dat als een mooie beloning voor dit initiatief!! ik geloof absoluut niet dat dit een stunt is om meer omzet te draaien. keep up the good thinking Jannis!!
Ik sluit me hier helemaal bij aan!