Tuigfest!

Tussen al die Sint en Kerstliedjes (‘Oh Denneboom’ en ‘Zie Ginds Komt de Stoomboot’) in snappen wij best dat jullie zin hebben in een flink potje gitaren. Daarom hebben we voor jullie tijdens Sinterkerst op 13 december de vetste ragherrie geregeld met Tuigfest! Max Cleuren, organisator van Maxfest, is op deze avond de curator in Ojc Niks en heeft voor jullie de tofste bands gefixed:

Running Out

Deze vijf zuipschuiten afkomstig uit Brabant zullen de tent eens even komen verbouwen. Op internationale shows in België en Duitsland hebben ze wel bewezen dat Brabant de gekste is, hierbij speelde ze samen met Lifeless, No Turning Back, Glory en Risk It! Zelf omschrijven ze zich als “angry, pissed off and in your face!”

MOOON

Dit driekoppige gezelschap uit Aarle-Rixtel heeft al heel wat feestjes op zijn naam staan, met hun psychedelic garage blues veroveren ze ieder podium! Catchy liedjes die met veel plezier gespeeld worden en natuurlijk die gitarist die solo’s speelt als een moderne Rory Gallagher. MOOON is een band die je niet mag missen, zien is geloven!

Maniac Forces

Tuig van de richel uit Horst, fatsoen hebben ze niet en dit laten ze ook wel zien tijdens hun live shows! Met cult-hit ‘Ow Mam Is Echt Neet Blie Met Ow’, beter bekend als OMIENBMO, op zak kan het niet mis gaan. De krakende en retestrak gespeelde Thrash-metal zal vanavond weer door de speakers gieren! Leer deze alvast uit je hoofd: OW MAM IS ECHT NEET BLIE MET OW, OW MAM IS ECHT NEET BLIE MET OW, OW MAM IS ECHT NEET BLIE MET OW: TOM VAN MEGEN!

Young and Damaged

Deze mannen uit Deurne hebben er schijt aan, dit blijkt wel uit hun eigen omschrijving: “bruut, meedogenloos en ready for the kill!” Waarschijnlijk het meest gestoorde Hardcore-Punk duo uit Nederland. Een drumstel en een gitaar, meer hebben deze twee boys niet nodig om een flinke bak herrie uit de speakers te knallen.

Let wel op! OJC Niks stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele letsels/schade. Dus denk aan je nek voor dat je als een malloot besluit een driedubbele salto probeert te maken vanaf de bar.

Op 13 december openen de deuren om 20:30, en de entree zal bestaan uit 3 luttele euro’s!

Reacties