Fusti Frusti Biervatenrace 2014

Na een daverende eerste editie van onze biervatenrace, kan een tweede editie simpelweg niet uitblijven.
Deelnemers van vorig jaar konden hun enthousiasme niet bedwingen. En zo maakten verschillende vriendengroepen ieder nieuwe onderdelen die zijn toegevoegd om het parcours van dit jaar nóg moeilijker te maken. Niet alleen worden nu kracht en snelheid gemeten, maar ook vernuftigheid wordt op de proef gesteld.
Fusti Frusti is een Biervatenrace waarin diverse teams van twee spelers en eventueel één coach tegen elkaar strijden met een biervat over een hindernisbaan. Hierbij wordt er gestreden om de hoogste eer, de snelste tijd en als hoofdprijs... 50 Liter bier!! Dit evenement is bedoeld voor heren-, dames- en mixteams vanaf 16 jaar. Wanneer de winnaars jonger zijn dan 18 jaar, staat er een 0.0 % alternatief voor hen klaar.

Op 14 juni 2014 zal vanaf 17.00 uur de race beginnen.
Heb jij zin om mee te strijden met het sportiefste bierspel van Horst geef je dan op vóór 14 juni aan de bar bij Pretcafé de Beurs!

Inschrijfkosten bedragen € 5,- per team.

Aansluitend zal er een gezellige feestavond volgen waar iedereen nog even bij kan komen van deze tweede editie van de Fusti Frusti Biervatenrace.

Reacties